tirsdag den 25. juni 2013

Ret vild med Alfred


Uhhmmm, ret lækker bliver den, Alfred. I 100 % supersoft uld fra Holstgarn. Et førsteforsøg, så er meget spændt på, hvordan garnet reagerer på vask. Men der står noget om vaskemaskine, og det skal man jo ikke undervurdere. Går og brygger på en Alfred i lilla måske med gule kanter. Eller pink. Der er bare stort set ingen piger i omgangskredsen. Og knejterne her i huset siger nej tak til "pigefarver" - det er kun for tøser. Hvem der forstår det? :-)

onsdag den 19. juni 2013

Husker I Alfred??






Sikkert ikke. Men Alfred er en sweater -intet mindre fantastisk faktisk. Har haft strikket en til begge drenge. Til den store da han for tre år siden startede i naturbørnehaven og til den yngste, da han lå i barnevognen. Nu er det så ham, der er begyndt i naturbørnehaven, og vinteren kommer jo igen, om vi vil det eller ej. Men jeg er forberedt. For der er en Alfred på vej.
Denne gang har jeg bestilt et nyt garn, jeg aldrig før har prøvet. Glæder mig som et lille barn til posten kommer i morgen. Kan næsten ikke vente. Knokler med at få færdigt, som jeg arbejdet på den sidste tid. Men det er tys tys, da det er en gave. Håber at kunne vise det frem senere.