Det er højsæson for spidskål, så her får I en af de små gode grønne. Super som tilbehør til krydrede kødretter.
150 gr. finthakket spidskål
1 fed revet hvidløg
5-10 gr. god olie
1 tsk. salt - gerne Læsøsalt eller anden havsalt
Ingredienserne til dressingen blandes og hældes over den fintsnittede kål. Trækker i køleskabet i fem minutter før salaten serveres.
Det ser lækker ud det må jeg prøve. Skal hvidløget rives eller kan det presses? Hvor meget er 5-10 gram olie omregnet i skeer?
SvarSletDejligt at møde endnu en lokal blogger og så har du endda en masse talenter ;O))))
Hilsen Charlotte
Hej Charlotte!
SvarSletJeg rivet hvidløget, men jeg er også ret vild med hvidløg så det må godt smage af noget. Olien er 1-2 tsk. afhængig af, hvor meget man er til. Oprindeligt er opskriften med tre tsk. men for min smag er det for meget.