søndag den 12. september 2010

Mad, mad og mere mad

Denne blog handler mere og mere om mad. Og dette indlæg er ingen undtagelse. I fredags flyttede en kvart temmelig død økokalv ind i vores fryser. Aldrig har jeg set så meget kød på et steg, stege, kødstykker og hakket i en pærevælling. Sikke en oplevelse det bliver at finde ud af, hvad jeg skal gøre med det. I går var det ældstens fødselsdag, og der skulle vi selvfølgelig smage på herlighederne. Så menuen blev engelske bøffer med små bagte kartofler, syg rødvinssovs, grøn salat og italiensk basilikumbrød.

Desserten er et kapitel for sig selv. Amerikansk æbletærte så fuglene synger. Jeg har eksperimenteret med masser af disse tærter, men vender konstant tilbage til denne. Den er supernem, kan næsten forberedes i forvejen og så slår den aldrig fejl. Og med lidt god vanilieis til, så er det ikke til at stå for.


1 kommentar:

  1. Kære Mette!

    Fantastisk lækker mad du havde lavet i lørdags-- de bøffer, sovsen, brødet, måske desserten-- kan simpelhen ikke sige andet, end det hele var Så lækkert.

    SvarSlet