søndag den 6. marts 2011

Suveræn søndag

Ganske enkelt en suveræn søndag i vente. Allerede nu dufter hele huset af nybagte boller - og egentlig så kønne at se på at det næsten er synd at spise dem. Men også kun næsten. Det er fastelavnssøndag, men der bliver ikke meget slåen katten af tønden her. Jeg skal nemlig på tur. Inden længe sætter jeg mig ud i familiens lille hyggebil og kører en times tid nordover for at mødes med skønne, kreative kvinder til hækling og strik, snak og mad. Oh glæde. Ægtemanden hygger med ungerne, solen er stået op, der er forår omend koldt i luften. Suveræn søndag. Intet mindre.

Jeg har forresten gjort mit gule tørklæde færdigt. Så blødt og lækkert at det halve kunne være nok. Jeg er også gået i gang med en krave/poncho-ting til mig selv. Let strik der giver plads til snak. De kloge ord om hvordan og hvor meget findes hos altid superkreative Karina . Og så er der selvfølgelig giveaway-vesten. Den arbejder jeg også på. Hvem sagde mange jer i ilden??

2 kommentarer:

  1. Lyder som en af de dage, der kun kan blive gode. Synd du ikke kommer forbi, når du er så langt mod nord, men håber det snart lykkes os at stikke hovederne sammen.
    Knus

    SvarSlet
  2. Nej, det har du ret i. Af en eller anden grund er Havbro langt væk og Holstebro bare en smuttur på tre kvarter.

    SvarSlet