tirsdag den 29. marts 2011

Poncho færdig


Så blev jeg færdig med min perlestrikkede poncho. Vist også på tide med det vejr de lover i weekenden. Dejligt. Opskriften er fundet her hos superkreative Karina og er dejligt simpel og lige til at gå til. I må undvære et billede af mutti her i kreationen for det er nu ikke så nemt at tage ordentlig billeder af en selv.


lørdag den 26. marts 2011

Når drømme går i opfyldelse.

For lang tid siden, over et år efterhånden tror jeg, skrev jeg om en lille boligdrøm jeg havde. Og nu er den gået i opfyldelse. Så smukke og stilrene og helt igennem lige det, jeg gerne ville have. To med armlæn og fire uden. En klassiker, der stadig holder. Og holder stærkt. Gode gamle Eames. Som hos os er spritnye.

fredag den 25. marts 2011

Weekend


Endelig weekend og forhåbentlig en dejlig en af slagsen. Jeg har kanelsnegle i fryseren og håber på gode venners besøg søndag. Ønsker jeg alle en fremragende weekend.

lørdag den 19. marts 2011

En sejr i sig selv.



Så blev jeg færdig med Victors jakke. Jeg fristes til at skrive "endelig", men det vil så alligevel være forkert, for det er nu ikke oceaner af tid, der er gået til den. Må man godt være stolt af sig selv?? Det er jeg nemlig. Synes selv den er blevet så fin, og jeg bliver så glad, når jeg får lavet noget, der kan bruges sådan rigtigt. Det er en sejr i sig selv for en som mig.

torsdag den 17. marts 2011

Overskrider græser


Så er jeg i gang. Der er taget hul på jakken fra "Børnetøj du selv kan sy." Og mig der ellers aldrig så meget som laver en strikkeprøve har skam tegnet og klippet og lavet en prøveudgave af jakken, bare for at tjekke pasform m.m. Mon det bliver til en rigtig jakke en dag??

mandag den 14. marts 2011

Kage og kvindeløb


Har lige tilmeldt mig Alt for Damernes kvindeløb sammen med en veninde. Så derfor må det være tid til at vise noget kage. ;-) Hermed følger to dåbskager lavet til en anden veninde i januar. Den ene med lyse bunde, hindbærmousse og tobleronecreme. Den anden med mørke bunde og fyld af limemousse og hvid chokoladecreme.
Hvem var det, der snakkede noget om at løbe???

søndag den 13. marts 2011

Der rides ikke samme dag som der sadles.



Eller noget i den stil. For efterhånden meget længe siden gik jeg i gang med et par bukser til yngsten. Af en eller anden grund blev de aldrig færdige. Manglede at få påsyet linning og lagt dem op. Piece of cake. Hvis man da bare gad gå i gang. Lørdag slog det mig med en forhammer, at nu skulle de gøres færdige. Dæleme så. Som sagt, så gjort. Færdige bukser. Men vil knægten stå model?? Nej. Mon det er fordi linningen er smækskæv?? Jeg kalder det et udtryk for kærlighed. Sønnikes bukser er nemlig noget særligt. Ligesom han selv.

lørdag den 12. marts 2011

Vejen frem.

Jeg giver ikke op. Der må være en vej frem selv for mig, når det handler om syning. Så jeg får fat i denne klassiker - billedet er lige nu lånt hos den søde Dorte men jeg håber inden længe at bogen lander hos mig. Sikke muligheder, sikke udfordringer.

torsdag den 10. marts 2011

What a hoot.

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg ikke er for god til at sy. Men jeg prøver alligevel i ny og næ, selvom talentet ikke rækker så langt. Denne gang har jeg så forelsket mig i dette fine fine stof. Skønne retrougler i lækre farver. Nu må jeg da lære det - men gad nok vide hvad jeg skal gå i kast med?? Hvad synes I?
Published with Blogger-droid v1.6.7

tirsdag den 8. marts 2011

Snart nærmer sig tiden.

Så kom der blomster i farmors gamle vase. Ikke vintergækker som først planlagt, det er jorden stadig for bundfrossen til her hos os. Men påskeliljer, fantastiske gule påskeliljer der sladrer om at foråret nærmer sig. Intet mindre end fantastisk.
Published with Blogger-droid v1.6.7

søndag den 6. marts 2011

Suveræn søndag

Ganske enkelt en suveræn søndag i vente. Allerede nu dufter hele huset af nybagte boller - og egentlig så kønne at se på at det næsten er synd at spise dem. Men også kun næsten. Det er fastelavnssøndag, men der bliver ikke meget slåen katten af tønden her. Jeg skal nemlig på tur. Inden længe sætter jeg mig ud i familiens lille hyggebil og kører en times tid nordover for at mødes med skønne, kreative kvinder til hækling og strik, snak og mad. Oh glæde. Ægtemanden hygger med ungerne, solen er stået op, der er forår omend koldt i luften. Suveræn søndag. Intet mindre.

Jeg har forresten gjort mit gule tørklæde færdigt. Så blødt og lækkert at det halve kunne være nok. Jeg er også gået i gang med en krave/poncho-ting til mig selv. Let strik der giver plads til snak. De kloge ord om hvordan og hvor meget findes hos altid superkreative Karina . Og så er der selvfølgelig giveaway-vesten. Den arbejder jeg også på. Hvem sagde mange jer i ilden??

lørdag den 5. marts 2011

Gamle skatte

Vi mistede min kære gamle farmor for et halvt år siden og blandt hendes gemmer fandt vi blandt andet denne vase, som jeg ikke kunne stå for. Jeg synes den er så fin. Glæder mig til at kunne hente de første vintergækker i haven meget snart, når frosten og sneen har sluppet deres tag, for så skal de i netop denne vase. Den er ganske lille, ikke mere end 15 cm og sikkert uden noget kendt og anset navn. Men den har sjæl og historier at fortælle. Ligesom dens forrige ejer. Og nu er den min.

onsdag den 2. marts 2011

Forårsstrik.

Denne fantastiske karrygule farve er da lige til at blive glad af. Et tørklæde er på vej snart.
Published with Blogger-droid v1.6.7

tirsdag den 1. marts 2011

Fødselsdagsgiveaway



Så er det blevet 1. marts og jeg har trukket en vinder i min fødselsdagsgiveaway. 54 lodder blev det til - helt vildt. Og meget dejligt med så mange glade hilsner. Vinderen blev som I kan se Dorthe med bloggen lumestidsfordriv . Glæder mig til at strikke en vest til en af dine dejlige unger - kontakt mig venligst på mette.lynnerup(a)skolekom.dk så vi kan få snakket størrelse, farve og garn.