mandag den 31. januar 2011

Jeg elsker mit køkken - især når der er tid til at eksperimentere, perfektionere og kræse om maden. Men ofte er det de nemme retter, der vinder i en travl hverdag. Men her kommer en, der både er nem OG lækker.


En majspandekage på panden med fyld af revet kylling, tomater, peberfrugt, forårsløg, krydderier og cheddarost. Put endnu en pandekage ovenpå, varm den til osten begynder at smelte, vend og varm lidt mere. Når pandekagerne har fået nok, skæres de ud i fire trekanter og spise f.eks. med salsa og guacamole til. Quesadillas på den nemme måde.

2 kommentarer:

  1. Hej
    Jeg har tagget dig i en blogleg, se på min blog, måske har du lyst til at være med?
    Hilsen Charlotte

    SvarSlet
  2. Den dobbelte majspandekage skal jeg prøve.

    Glædelig søndag.
    Kirsten

    SvarSlet