søndag den 1. maj 2011

Garn-himlen


Nogle dage er bare bedre end andre og den i går var en af de ganske særlige. Sammen med Dorte, Katharina og en masse andre strikkeglade kvinder i alle aldre drog jeg til Rasmilla event i Viborg. Masser af garn, masser af snak og masser af inspiration. Fantastisk som folk kan falde i snak over garner og opskrifter og bytte ideer om farver, kombinationer og mønsterpulation. Masser af ideer kom jeg hjem med. Og masser af garn.

Faldt samtidig i snak med flere skønne kvinder fra blogland, som jeg håber snart at se igen - enten her eller ude i den virkelige verden. Jeg fik blandt andre hilst på Karina fra hvem jeg efterhånden har lånt en del strikkerier. Der var masser af kreativitet at opleve og ny energi at få. Se det er godt. Allerede nu er der snak om knit alongs, blogtræf og bytte bytte. Gode dage samler jeg på.

4 kommentarer:

 1. Åh ja, hvor glæder jeg mig bare til at se vesten færdig - Han bliver da bare så megasmart :) Så dejligt at se dig i går søde - blev jo kun bekræftet i, at det er aaaalt for sjældent vi ses. Krams

  SvarSlet
 2. Det var rigtigt sjovt at møde dig og sikke en stemning til et "gå amok med dankortet"-strikkemøde.
  Jeg skal ikke i gang med teitur til mine drenge endnu, men selvfølgelig, hvis du snart gør, så kan det da godt hoppe på pindende mellem andre projekter.
  Knus Elsebeth

  SvarSlet
 3. Super hyggeligt at møde dig også. Der var alt for mange fristelser - men det er rart at fylde på lager samt have noget at se frem til. Glæder mig til at se din version af Teitur...

  SvarSlet
 4. Karina og Elsebeth - det var super hyggeligt at møde jer også. Det er så fin en oplevelse at snakke med andre med samme passion som en selv - som forstår når man kan falde i svimer over nuanceforskelle og tekstur. Glæder mig til at følge jer.

  SvarSlet