søndag den 8. maj 2011

Totalt krukket.


Jeg indrømmer det - jeg har ikke fået plantet mine krukker til i år. Nok mest af alt fordi jeg er træt af at kigge på dem. Ikke fordi krukkerne fejler noget. Faktisk er de både store og hele og helt i orden. Jeg er bare træt af farven. Eller farverne. For de er købt i forskellige perioder i mit haveliv og første periode var så blå. Ligesom krukkerne. Og jeg er altså ikke blå lige nu. En anden periode var hvid - de er så ikke så slemme som de blå, men hvide krukker på en forholdsvis åben grund ud til kilometervis af flade marker og konstant fygning gør ikke meget godt for hvide krukker. Så de blev så heller ikke plantet til.

For nogle uger siden besøgte jeg mine forældre og så, at min far havde været i gang med deres krukker. De har vist været i nogenlunde samme haveperioder. Så nu stod alle deres krukker ens og flotte. Og tilplantede.

Det måtte jeg prøve. Afsted til Jem og Fix efter spraymaling til 40 kroner dåsen. Og så ellers igang. Ingen afslibning, ingen problemer med glaseringen - kun afvask og så spray. Topklasse. Ønsker mig en tur på planteskole i morsdagsgave.

3 kommentarer:

  1. Det ser da bare vildt godt ud - mega god stil der :)

    SvarSlet
  2. Hvor er det blevet super godt! Super idé.

    SvarSlet
  3. Takker tøser - imponerende nemt og så meget pænere end før.

    SvarSlet