mandag den 12. marts 2012

Puff Daddy

Puf

Halleluja. Intet mindre, siger jeg bare. Jeg er fuldstændig syg og vanvittig vild med disse kæmpestore flydere af nogle puffer. Runde, firkantede eller pølsede, doesn't matter. Must have. De er simpelthen nødt til at flytte ind i min stue. Altså når jeg har slået min nærighed ihjel over, hvad det vil koste i garn og fyld til sådan nogle. Men indtil da kan jeg jo så drømme. Og DET gør jeg. 


Puff


Er vist også nødt til at få kigget på nogle UFO'er inden puf-projektet. I øjeblikket er der en raglansweater i petroliumsblå fra Rasmilla på vej til yngsten. Samme farve som nederste kvadratiske puf. Did someone say destiny? Anyway, der er strik på vej. Trænger til noget nyt, noget spændende. Laver for meget af det samme i de samme farver. Må snart gøre noget. Noget vildt. Leger altså stadig med tanken om den der strikkeklub. Det må da kunne lade sig gøre. 

3 kommentarer:

 1. Bare kom igang med den strikkeklub.
  havde jeg boet i Jylland - var jeg kommet med det samme for at lære.
  Men det gør jeg ikke, derfor må jeg købe mig til stil :)

  SvarSlet
 2. Hej Mette
  Er helt enig de er for lækre og har selv LÆNGE gerne villet strikke/hækle sådanne en eller flere. Men tænker også lidt på hvor man finder sådanne noget tykt garn henne. Nå men her hjemme drømmes der også om puff's ;)

  SvarSlet
 3. Du kan da komme med hos Dorte, hvis du bor i nærheden af Viborg :-)
  Hun har strikkeklub i april Du ved, houseofhesselberg.

  SvarSlet