lørdag den 8. maj 2010Min ældste bliver så stor - næsten uden at moderen kan følge med. Han henter selv vandkanden i skabet, finder sin skammel og fylder kanden med vand på badeværelset, hvor han kan nå op til hanen. Sommetider er det dog i orden at far hjælper lidt.

I dag har han fået ny cykel. Den gamle fik ham til at ligne en elefant på ryggen af en myg. Not nice. Han er så stolt og efter endt køretur blev vidunderet selvfølgelig tørret af med klud og puttet forsvarligt i skuret indtil i morgen.

Jeg er gået i gang med at strikke. Faldt over noget lækkert økould på tilbud, som nu er ved at blive til spiralsokker. Satser på at lave en masse i forskellige størrelser og farver. Så kommer der nok nogle til salg til efteråret - eller familie og venner bliver begavet i et væk. Mere om det senere.

Jeg arbejder stadig på mit trøjeprojekt. I hvert fald i tankerne.

2 kommentarer:

  1. Ja, det går stærkt med de unger! Hvis man vil se, hvor meget ældre man selv er blevet, så er det bare at tage eet kig på dem ;-)

    Min egen dreng starter i 2. klasse efter sommerferien - synes ellers ikke, at det er så lang tid siden, at jeg skiftede hans ble....

    K.H June

    SvarSlet
  2. Ja, for det er jo ikke os, der bliver ældre, vel?? De elever, jeg startede ud med, da jeg var færdiguddannet lærer slutter 10. klasse i år. De var nogle små 4. klasses pus, da jeg overtog dem i 2003. Puuh ha, det er ikke til at følge med.

    SvarSlet