onsdag den 31. marts 2010

Alternative påskeæg


Så er det blevet påske sådan rigtigt. Dejligt og lige til at blive glad af. I min færd rundt i blogland er jeg stødt på mange nye ord og vendinger - en forkortelse, som jeg jævnligt er faldet over er DIY. Efter lidt søgen fandt jeg ud af, at det betyder Do It Yourself. Så det gjorde jeg.
I aftes så jeg et program i TV om en kvinde som var uddannet chokolatier, imponerende så fit hun egentlig var taget i betragtning at hun gik omgivet af chokolade, marcipan og deslige hver eneste dag. Men måske hun har fået nok?? Men hun viste så, hvordan hun lavede flødeboller. Og det skal lige siges, at jeg rigtig godt kan lide flødeboller. Det er bare ikke helt det samme mere, som da jeg var barn. Dengang var de meget større, mere luftige, mere sprøde, ja, meget mere af alting. I dag er mange af dem sådan mere bvaadr i det - med mindre man virkelig betaler sig fra det. Eller DIY. Har ofte kigget hende her over skulderen når det kommer til DIY - fantastisk kreativ kvinde, som man kun kan blive inspireret af. Så en sammenblanding mellem gårsdagens TV-kiggeri og min konstante tilbagevenden til Karen Klarbæk har nu bragt mig frem til disse. Alternative påskeæg aka flødeboller a la Mette.

4 kommentarer:

 1. Mmmm .... Det ser lækkert ud.
  Personligt er jeg aldrig vokset fra glæden ved at "slikke skålen" når vi bager herhjemme ;).

  Mvh,
  Synne

  SvarSlet
 2. Uhm - lækkert; sig mig Mette, er der noget du IKKE kan?? :)

  SvarSlet
 3. Hihi, Louise - mit hoved er sådan indrettet, at jeg gør det jeg vil. At det så ikke altid virker eller er rigtigt, det er så en anden side af sagen. Og så gør jeg det som regel ikke igen. ;O)

  SvarSlet
 4. Mmm det så riktig deilig ut! :)

  SvarSlet