mandag den 22. marts 2010

En dag ud af kalenderen


Det var ikke ligefrem planen at denne mandag skulle bruges i sofaen, burde være på arbejde og gøre nytte, men ryggen siger nej. Øv altså. Nu sidder jeg så her med den rastløshed, som altid følger med mig og føler, at jeg må gøre noget. Som nogle måske har læst tidligere, så er jeg begyndt at hækle. Kan huske at jeg hæklede grydelapper som barn, men det er vel en 10 år siden (host host), så det skal jo lige genopfriskes. Så jeg har hæklet blomster. Nogle til at binde fast på forårsgrenene i stuen og andre, som skal monteres på en magnet og bruges på magnettavlen i baggangen. Billeder følger senere. Blomsterne til grenene er dog påbegyndt.

3 kommentarer:

 1. det lyder som en fornuftig måde at bruge tiden på. Væsentligt sjovere end at tørre snotnæser kunne jeg forestille mig (har begge unger syge)... Ligger du ikke snart billeder af dine malerier ud? Har du nogen til salg i øjeblikket?

  SvarSlet
 2. Mette må jeg ikke godt være dit feriebarn?
  Jeg har snart brugt 4 timer på at lave en blog og finde ud af hvordan det funker - har så langt om længe fået lavet en, men først nu slår det mig så at jeg ikke har noget at skrive om! Kan jo hverken bage, hækle, sy, strikke eller male....
  Go' bedring med ryggen.
  (og tak for opskrifter :yay: )

  SvarSlet
 3. Louise, du skal være så velkommen.
  Ingeborg, håber dine to guldklumper har det bedre i dag - regnede egentlig ikke med at lægge malerierne ud, men det kan da godt være, jeg skal gøre det alligevel.

  SvarSlet